Fuchs Apartman

AZ APARTMAN ÉS KÖRNYEZETE

Fertőrákos egyik magaslati pontján, a Kovácshegyen helyezkedik el az épület egy csendes mellékutcában.
A házat nagy parkosított udvar veszi körül, ahol a gyerekek homokozót, csúszdát, hintákat stb., a felnőttek szalonnasütő helyet vehetnek igénybe. Elhelyezkedésénél fogva a telekről csodálatos panoráma nyílik a falura és a Fertő tóra.
Az udvar végében a lankán egy kisebb családi szőlőskert fekszik, melynek terméséből (kb.: 500 L Kékfrankos évente) igény esetén borkóstolót tartunk.
A gépkocsik az udvarban kialakított parkolóba is beállhatnak. Az apartmantól gyalogosan 5-10 percre találhat boltot, éttermet, kávézót, gyógyszertárat és orvost is.
Az Apartman különbejáratos, a bejárat elõtt a szabadban kerti asztalka van 4 székkel. Az elhelyezés családok részére ideális 4 vagy max. 6-7 fő részére. Alapterülete cc:50 négyzetméter, 2 szoba – minden szobához saját tusoló – , előtér mini-konyhával és sarokétkezővel.
A konyhában sütő, 2 db főzőlap, mikrohullámú sütő, kávéfőző automata és nagyméretű hűtő található. A szobákban satelit egységes színes televízió áll a vendégek rendelkezésére.

Extra szolgáltatás:

Lehetőség van az épületben található konditerem, fedett uszoda, szauna és szolárium igénybevételére is.Az apartman a Magyar Falusi Turizmus Országos Szövetségének legmagasabb elismerését, a 4 “napraforgós” besorolást érdemelte ki.

Telefon: 06 99 530 005
Fax: 06 99 530 006

Honlap: www.doktorfuchs.eu

E-mail: apartman@doktorfuchs.eu